Training en Coaching

 

Herken je dit?

Je werkt in een dynamiek van veel veranderingen, steeds wisselende ambities + verwachtingen van bovenaf en hoge prestatiedruk. Je merkt dat je steeds vaker ontevreden bent over je ‘output’, steeds vaker stress en frustratie ervaart en dat je niet toekomt aan wat je werkelijk belangrijk vindt.

Tijd voor een omslag!? 

Als trainer en coach help ik je om je werkelijke doelen (weer) helder te krijgen en zo snel mogelijk een omslag te maken van stress, frustratie en ineffectiviteit naar meer zelfkennis, ontspanning, energie en effectiviteit, als dat je keuze is.  

 

Training

De trainingen die ik verzorg zijn altijd interactief, waarin actieve deelname en m.n. uitwisseling en reflectie aan de hand van eigen casuïstiek belangrijk zijn.

Alle gebruikte theorie, methodieken, werkvormen en interventies zijn gericht op het vergroten van het bewustzijn van de deelnemers en het naar boven halen van hun eigen kracht en wijsheid.

Daarnaast creëer ik graag samen met de deelnemers een vertrouwelijke, ongedwongen en open sfeer, met ruimte voor eigen inbreng en niet te vergeten: relativering en humor. Elke deelnemer wordt ‘uitgenodigd’ om er voor te zorgen dat het super fijne, inspirerende en effectieve trainingsdagen gaan zijn voor hem- of haarzelf. 

 

Coaching

Ik ga ervoor dat elke coachee in staat is zijn of haar doelstellingen zo snel mogelijk zelf te realiseren. Daarvoor werk ik o.a. graag met een combinatie van mindset-veranderende methoden als The Work (Byron Katie), 6-steps (Diederik Wolsak) en Mindfulness in relatie (MBSR).

In tegenstelling tot veel andere methoden introduceren ze geen mentale modellen en bevorderen ze juist de kracht van jeZelf zijn.

Eenmaal onder de knie, bieden ze je een krachtig handvat voor innerlijke ‘stilte’, (zelf)vertrouwen en helderheid; de basis voor inspiratie, flow en duurzaam resultaat.

Als je geïnteresseerd bent in een oriënterend gesprek mbt training of coaching, laat het me weten.

page.php

© KornCoaching