Coaching

 

Herken je dit?

Veranderingen aanbrengen ‘aan de oppervlakte’ kan resultaat opleveren, maar meestal helaas tijdelijk. Hoe mooi en goed de nieuwe inzichten en aangeleerde nieuwe technieken ook zijn, stress werkt als een anker, dat je boot telkens weer terugtrekt op precies dezelfde plek. De ‘ongemakken’ en conflicten die met stress gepaard gaan, zijn vaak duidelijk voel- en merkbaar. Om nog maar niet te spreken over alle energie, tijd en geld die verloren gaan.

Maar wanneer je eenmaal hebt geleerd hoe je de oorzaak van je stress ongedaan kunt maken, kun je ervaren dat er een andere manier van ‘kijken’ en ervaren is, van waaruit je heel gemakkelijk anders kunt handelen. Of anders gezegd: kun je een omslag ervaren van stress en frustratie naar innerlijke ‘stilte’, (zelf)vertrouwen, helderheid, inspiratie en flow.

Mindset coach

Om jouw doelstellingen snel en duurzaam te kunnen realiseren, werk ik graag met een combinatie van mindset-veranderende methoden als The Work (Byron Katie), 6-steps (Diederik Wolsak) en Mindfulness in relatie (MBSR).

In tegenstelling tot veel andere methoden introduceren ze geen mentale modellen en bevorderen ze juist de kracht van jeZelf zijn.

Eenmaal onder de knie, bieden ze je een krachtig handvat voor innerlijke ‘stilte’, (zelf)vertrouwen en helderheid; de basis voor inspiratie, flow en duurzaam resultaat.

Als je geïnteresseerd bent in een oriënterend gesprek, laat het me weten.

 

 

 

 

 

 

 

page.php

© KornCoaching