Over Annemarie

Individueel, als partners of als team: mijn passie is het om samen met je ‘stil te staan’ en je zo direct mogelijk te begeleiden van stress en ineffectiviteit naar meer zelfinzicht, ontspanning, helderheid en effectiviteit.

Sinds 2000 heb ik vele mensen begeleid, met name op thema’s als:

*Time- en Stressmanagement

*Persoonlijk Leiderschap

* Samenwerken

* Communicatie

* Zingeving

* Loopbaanzelfsturing

***

***

Van stress naar helderheid, inspiratie en effectiviteit

In de loop van de jaren is me veel duidelijk geworden over dynamieken die spelen als mensen ‘samen’ leven en ‘samen’ werken vanuit stress.

Omdat ik voor mezelf ook vaak stress ervaarde, inclusief alle ongewenste gevolgen, ben ik daar volop ingedoken en heb ik zo mogelijk alle aspecten ervan onderzocht. Door mijn eigen proces en door het trainen en coachen van mensen, weet ik wat stress voor ellende veroorzaakt. En ook welke positieve wendingen ontstaan, als je eenmaal in staat bent om je stress en tijd optimaal te managen en je met meer Zelfkennis, ontspanning, inspiratie en helderheid aanwezig bent en handelt.

Als trainer en coach is het mijn passie om je te helpen je werkelijke doelen helder te krijgen en die zo spoedig mogelijk te bereiken.

Voor meer informatie en referenties kun je contact met me opnemen.

***

Achtergrond info

*Annemarie Korn

*Geboren: 1962 in Eindhoven

*Sinds 1993: relatie met Corin Gonzalez

*Sinds 2004: zelfstandig coach & trainer, voornamelijk voor leidinggevenden en medewerk(st)ers van overheidsorganisaties en bedrijfsleven. En sinds 2006 ook als externe trainer verbonden aan GITP Training & Opleiding.

*Adviseur Personeelsmanagement (7 jaar) en coach & trainer (4 jaar) bij gemeente Tilburg.

*Studies: Personeel Wetenschappen (UvT) en Docerend Musicus (Gitaar /Conservatorium/Fontys Hogeschool).

Ik ben super dankbaar voor alle hulp en begeleiding die ik op mijn pad heb ontvangen. Daarvan is ‘The School’ van Byron Katie, die ik in 2000 voor de eerste keer volgde, een belangrijke eye-opener voor me geweest en naast vele andere, blijft het gedachtegoed van Een cursus in wonderen een van de grootste inspiratiebronnen voor me, sinds ik er mee ben begonnen in 1998.

Wat ik tegenwoordig graag doe: samen muziek maken, sportklimmen, mountainbiken en de natuur in (doe ik ook graag alleen 😃), inspirerende boeken lezen en op allerlei manieren informatie en ervaring opdoen mbt persoonlijke ont-wikkeling.

Meer lezen over Annemarie

page.php

© KornCoaching