Over Annemarie

 

Individueel, als partners of als team: mijn passie is het om samen met je ‘stil te staan’ en je zo direct mogelijk te begeleiden van stress en alle gevolgen daarvan, naar innerlijk Leiderschap en het duurzaam neer kunnen zetten van jouw ontwikkelingsdoelen.

Sinds 2000 heb ik vele mensen begeleid, met name op thema’s als:

* Persoonlijke ontwikkeling

* Innerlijk Leiderschap

* Samenwerken

* Communicatie

* Zingeving

* Loopbaanzelfsturing

 

Van stress naar helderheid, inspiratie en duurzame resultaten

In de loop van de jaren is me heel duidelijk geworden welke dynamieken er spelen als mensen ‘samen’ leven en ‘samen’ werken vanuit stress en wat voor grote en belemmerende invloed stress heeft op het duurzaam behalen van gewenste doelen.

Omdat ik voor mezelf ook vaak stress ervaarde, inclusief alle ongewenste gevolgen, ben ik daar in de loop van de jaren volop ingedoken en heb ik zo mogelijk alle hoeken en gaten ervan onderzocht. Door mijn eigen proces en door het begeleiden van mensen, weet ik wat het je allemaal kan kosten als je vanuit stress leeft en werkt. Maar ook: welke onverwachte positieve wendingen kunnen ontstaan, als je de oorzaak van je stress ongedaan hebt gemaakt en je met meer Zelfinzicht, (zelf)vertrouwen, inspiratie en helderheid, aanwezig bent, waarneemt en handelt.

Uiteindelijk heb ik geleerd wat wél werkelijke en blijvende verandering teweeg brengt en hoe ik je daar als coach en trainer zo effectief mogelijk bij kan helpen.

Voor meer informatie en referenties kun je contact met me opnemen.

 

Achtergrond info

*Geboren: 1962

*Sinds 2004: zelfstandig coach & trainer, voornamelijk voor leidinggevenden en medewerk(st)ers van overheidsinstanties en bedrijfsleven.

*Adviseur Personeelsmanagement (7 jaar) en coach & trainer (4 jaar) bij gemeente Tilburg.

*Studies: Personeel Wetenschappen (UvT) en Docent Gitaar (Conservatorium/Fontys Hogeschool).

 

Meer lezen over Annemarie

 

page.php

© KornCoaching